Hoe het werkt

Boeken

Je boekt super eenvoudig en snel een caravan op onze website. Via de bookingstool kies je de gewenste datum en het aantal gasten. Vervolgens zie je alle beschikbare caravans voor de opgegeven periode. Bekijk de details of reserveer de caravan direct! Tijdens het maken van de reservering kun je extra diensten boeken, zoals nachtlampjes, stoelen of een tafel.

Heb je vragen over het boeken van een caravan? Bel dan naar +31 85 303 65 34.

Ophalen

Je kunt de caravan ophalen tussen 11:00u en 17:00u bij het pickup point in Boekel. Wanneer je hier aankomt kun je indien het hek gesloten is bellen naar +31 85 303 65 34. 

Hier staat jouw caravan voor je klaar. Voor vertrek teken je digitaal het huurcontract en upload je foto’s om de staat van de caravan vast te leggen. Ook betaal je vooraf de borg via iDeal. Zodra dit allemaal in orde is, ben je klaar om te vertrekken! Is het hek inmiddels gesloten? Dan kun je telefonisch contact opnemen, zodat we het hek voor je kunnen openen. 

Terugbrengen

Tussen 11:00u en 17:00u kun je de caravan weer inleveren bij het pickup point in Boekel. Wanneer je aankomt bel je naar +31 85 303 65 34 om het hek te openen. Vervolgens leg je de sleutels in de caravan en kun je het terrein verlaten. Wij zorgen ervoor dat het hek achter je gesloten wordt. 

And that’s it!