Festivalcaravans op jouw evenement?

Kunnen we regelen

Een compleet verzorgde festivalcamping voor jouw evenement of festival? Dat kan geregeld worden! We creëren een park vol kleurrijke caravans met luifels, sfeervolle lampionnetjes, bistro-setjes voor al je gasten en alle aankleding om het feestje compleet te maken. Met vijf jaar ervaring en meer dan 25 festivalcaravans weten wij precies hoe we dat voor jou kunnen waarmaken.

bistro setje voor de caravan

Andere wensen

Het ontkomt je gasten aan niks in onze Festivalcaravans. We zorgen voor heerlijk slaapcomfort, maar kunnen onze huisjes op wielen ook inrichten als plek voor je gasten om even terug te trekken en te ontspannen. Heb je andere ideeën of wensen? Je kunt er altijd met ons over in gesprek gaan, zodat wij alles kunnen doen om je festival of event perfect aan te vullen.

Inzetbaar voor:

Compleet pakket

Onze caravan slaapaccommodaties worden geleverd op locatie. Van een luifeltje tot het beddengoed of een tapijtje, we kunnen het allemaal verzorgen. We stellen samen met de klant af wat de benodigdheden zijn en hoe wij hier het beste invulling aan kunnen geven. We zijn een full-service slaapconcept waar je als organisator geen omkijken naar hebt. Wel zo makkelijk! Een caravan is uit te rusten met:

Offerte aanvragen?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! Direct antwoord nodig? Bel ons op: +31 85 303 65 34