Boeken voor vriendenweekenden

Vriendenweekend

erop uit met de Festivalcaravans!

Vriendenweekenden

Nog geen plannen voor vriendenweekend? Samen met je vrienden een paar caravans huren en zelf bepalen waar jullie je kamp op slaan en overnachten. We denken graag met jullie mee! Geef ons een belletje.

Als vrije vogels over de weg

Zijn jullie vrienden-/vriendinnenweekend plannen ook van de baan? Krijg ze weer ‘back on track’ met onze Festivalcaravans.

Vanaf nu is het mogelijk om samen met je vrienden onze caravans te huren. Samen met je beste vrienden er op uit en een onvergetelijke tijd tegemoet. Jij bepaalt zelf samen met je vrienden waar jullie verblijven en de caravans zullen ‘uitklappen’ voor een overnachting.

Tijdens het seizoen bieden wij jullie de mogelijkheid om gezamenlijk op pad te gaan. Kijk snel naar de beschikbaarheid van onze caravans.

Tijdens het seizoen bieden wij jullie de mogelijkheid om gezamenlijk op pad te gaan. Kijk snel naar de beschikbaarheid van onze caravans.

Inpakken en wegwezen maar

Samen op pad met een caravan kent vele voordelen. Naast dat je mega veel ruimte hebt met meerdere caravans kun je ook alle spullen verdelen over de caravans.

Het is voordeliger om caravans te huren dan een grote villa met je vrienden.

De vrijheid is groter wanneer je met de caravans bent in tegenstelling tot een vakantiehuizen park.

Begin je eigen mini ‘festival’ met je vrienden.

×