Boeken voor vakanties

Op reis met

een echte Festivalcaravan

BOEKEN VOOR EEN VAKANTIE

Op vakantie gaan met je eigen caravan is pure vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt, wakker worden met de zon en koffie zetten met je tenen in het gras. Met onze festivalcaravans maken we die droom werkelijkheid voor je. Je boekt er al een vanaf €52,50 p.p. voor een heel weekend. Klinkt goed, toch?

Zo werkt het

In onze booking tool geef je aan van wanneer tot wanneer je een festivalcaravan wilt huren voor je vakantie en check je de beschikbaarheid. Onze kleurrijke caravans zijn geschikt voor twee, drie of vier personen. Meerdere caravans nodig? Geef ons een belletje!

Wat krijg je

Onze caravans zijn voor vakanties standaard uitgerust met sanitair, koelkast en een heerlijk bedje zodat je elke dag van je vakantie met het goede been uit bed stapt. De caravans kunnen worden aangekleed met:

  • Luifel
  • BBQ
  • Tafel en stoelen
  • Tapijt
  • Buitenverlichting
  • Bestek

FLEXIBEL HUREN

Is je vakantie zo fijn dat je liever niet meer naar huis komt? Een dagje verlengen is bij ons geen enkel probleem.

BETAALBAAR

Het huren van een van onze caravans voor je vakantie is verrassend betaalbaar, al zeggen we het zelf. Je hebt er al een vanaf €52,50 p.p. voor een heel weekend.

VERZEKERD OP PAD

Zorgen zijn voor morgen, wanneer je op vakantie bent. Met onze caravans be je altijd verzekerd op weg zodat je niet voor stressvolle verrassingen komt te staan.

KANT EN KLAAR

Voel je je niet comfortabel om met een caravan achter je auto te rijden, of heb je er gewoon geen zin in? We kunnen ‘m alvast voor je klaarzetten zodat je meteen kunt beginnen met genieten.

AFSLUITBAAR

Al onze caravans beschikken over opbergruimtes én zijn afsluitbaar. Geeft toch een beetje mentale rust. Alles om van jouw droomvakantie realiteit te maken.