Homepage

“Overnachten in stijl. Festival-stijl.”

Boek hier jouw Festivalcaravan!
De koning te rijk op jouw favoriete festival!

Zie het voor je: een dag (en nacht) lang dansen, genieten en feesten met je beste vrienden waarna jullie moe en voldaan jullie eigen festivalcaravan in kunnen stappen. Met een écht bed, een dak boven je hoofd, en een veilige plek voor je spullen. Dát is festivallen voor gevorderden.

Liever op vakantie met onze caravans!? Kan natuurlijk ook: KLIK HIER

Zo werkt het

Het is heel simpel. in onze booking tool geef je aan van wanneer tot wanneer jullie een Festivalcaravan willen huren en check je de beschikbaarheid. Onze kleurrijke caravans zijn geschikt voor twee, drie of vier personen. Zijn jullie met meer? Geef ons gerust een belletje op: +31 6 53 28 50 48 dan zoeken we naar de perfecte oplossing voor jullie gezelschap!

Heb je niet één of twee caravans nodig maar eerder vijfentwintig voor jouw event? Kan natuurlijk ook! KLIK HIER

WAAROM EEN FESTIVALCARAVAN?

AFSLUITBAAR

Al onze Festivalcaravans beschikken over opbergruimtes én zijn afsluitbaar. Geeft toch een beetje mentale rust. Alles om van jouw droomweekend realiteit te maken.

BETAALBAAR

Het huren van een Festivalcaravan is verrassend betaalbaar, al zeggen we het zelf. Je hebt er al een vanaf €52,50 p.p. voor een heel weekend.

KOEL DRINKEN

Al onze Festivalcaravans zijn voorzien van een koelkastje. Heb je een kampeerplaats met stroompunt? Dan geniet je het hele weekend van je eigen gekoelde drankjes.

HOOG & DROOG

Ooit op een festival geweest in de regen? Dan weet je hoe fijn het is om je voeten droog te houden. Plus: je bed tover je eenvoudig om tot chill-bank voor jou en je vrienden.

UITGESLAPEN

In een Festivalcaravan stap je elke dag met het goede been uit bed. We weten allemaal hoe belangrijk het is om alles uit die geringe slaapuurtjes te halen.

Waar kom je ons tegen?

Naast het verhuren van caravans aan particulieren, werken we ook samen met diverse Nederlandse festivals en zorgt Festivalcaravans voor een heus caravan park! Een totaalconcept waar wij voor één weekend een compleet dorp aan caravans opbouwen. Een klein beetje glamping op jouw favoriete festival camping!

×