';
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat zit er in de caravans

De caravans zijn uitgerust met 2 bedden, keukentje en opberg vakken. Naast de caravan kun je ook nog de nodige extra’s bij huren!

Hoe groot zijn de caravans

Onze caravans zijn geschikt voor 3 of 4 personen. Het zijn caravans die je mag trekken met bijna iedere auto zonder extra rijbewijs.

Zijn de caravans mooi?

Verwacht geen nieuwe caravans van ons, wij gaan puur voor comfort! Wel zijn onze caravans voorzien van een heus festivalcaravans.nl jasje. Voor afbeeldingen van de caravans kun je terecht op de overons pagina.

Is er stroom in de caravan aanwezig?

De caravans staan over het algemeen niet aangesloten op het stroomnetwerk. Dit staan festivals vaak niet toe i.v.m. de brandveiligheid. Wanneer er wel de mogelijkheid is om de caravans op het stroomnet aan te sluiten doen wij dit uiteraard! Er kan dan gebruik worden gemaakt van de verschillende stopcontacten in de caravan.

Zit er een koelkast in de caravan?

Nee, deze kan je niet gebruiken. In sommige caravans zit de koelkast er nog wel in maar deze werkt niet.

Zit er verwarming in de caravan?

Nee, er zit geen verwarming in. Zorg dus voor een goede slaapzak of kruip eens lekker dicht tegen elkaar aan.

Zijn er bijkomende reserveringskosten

Bij elke reservering vragen wij een vaste borg en verder niks. Als je al het Festivalcaravans.nl materiaal onbeschadigd en in goede staat achter laat dan krijg je de borg teruggestort op jouw rekening.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

Van zodra jouw bestelling rond is en de betaling voldaan, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin jouw bestel overzicht. Check ook jouw ongewenste mail/spam. Ondanks onze goede bedoelingen klasseren sommige mailboxen onze mails als ongewenst. Indien de mail alsnog niet te vinden is, aarzel niet ons te contacteren: info@festivalcaravans.nl

Is de huurprijs die ik betaal voor een Festivalcaravan voor de gehele duur van het festival?

Ja, alle prijzen vermeldt in onze webshop zijn voor de gehele duur van het festival. Onafhankelijk of dit nu 2 of 4 dagen duurt.
Alle prijzen zijn inclusief 21%BTW

OPGELET! Het toegangsticket voor het festival is niet inbegrepen in de huurprijs voor een Festivalcaravan!

Ik heb geboekt, wat moet ik nog meer weten?

Een week voor het festival ontvang je van ons een mail met daarin alle info die nodig is om jouw festival weekend goed van start te laten gaan.

Annuleren?

Mocht je je bedacht hebben dan kun je uiteraard je caravan annuleren. Afhankelijk van de resterende tijd tot het festival hanteren we de volgende annuleringstarieven.

  • €40 bij annulering langer dan 1 week voor aanvangsdatum van de huurperiode per caravan.
  • €100 bij annulering binnen 1 week voor aanvangsdatum van de huurperiode per caravan.
  • 90% van de huurprijs bij annulering vanaf 1 dag voor aanvangsdatum van de huurperiode per caravan.

Het restant wordt binnen 15 werkdagen op jouw rekeningnummer teruggestort.

Krijg ik mijn waarborg terug indien mijn Festivalcaravan beschadigd werd door derden?

Jij blijft verantwoordelijk voor de door jou gehuurde materialen. Het is noodzaak dat vandalisme zo snel mogelijk wordt gemeld aan ons. Samen zullen we zoeken naar een passende oplossing.

Wanneer krijg ik mijn waarborg terug?

De borg wordt binnen de 15 werkdagen na het festival terugbetaald op jouw rekening. Dit op voorwaarde dat jouw Festivalcaravan hetzelfde terugkomt zoals wij deze aan jou hebben overhandigd. Dit controleren we tijdens de schoonmaak van de caravan nadien het festival. Mocht je opmerkingen hebben is het noodzaak dit direct te melden aan ons om onnodige extra kosten te voorkomen.

Hoeveel bedraagt de waarborg?

Op iedere caravan is een standaard borg van €200 van toepassing.

Waar moet ik mezelf melden bij aankomst op het festival?

Een week voor aanvang voor het festival ontvang je van ons nog een informatiemail met daarin alle informatie met betrekking tot aankomst etc.

Moet ik me ergens melden wanneer ik weg ga?

Nee, je kunt gewoon gaan wanneer je zelf wilt